Groepsreizen binnen Nederland 2020-08-12T16:14:58+02:00

GROEPSREIZEN BINNEN NEDERLAND

Nodig je binnenkort jouw klanten of collega’s uit andere landen uit? Organiseer jij binnenkort een personeelsreis maar wil of kan je niet naar het buitenland? Speelt jouw sportteam een thuiswedstrijd tegen een internationale tegenstander? Wij maken jouw reis, ook binnen Nederland!

Hoe maakt TripEEE jouw reis?

Bij reizen denk je al snel aan het buitenland of verre bestemmingen. Maar het creëren van waardevolle herinneringen doen we ook in Nederland! Amsterdam is natuurlijk erg populair, maar we laten jouw groep ook graag kennismaken met de minder toeristische plekken in ons land.

We zoeken de meest geschikte accommodatie voor jouw groep, van een huisje op de Veluwe tot een hotel in het centrum van Utrecht. Wij helpen jou de best passende locatie te kiezen voor jouw meeting of evenement, of dit nou om teambuilding gaat of bijvoorbeeld een productlancering.

Wil je met je collega’s vergaderen in een inspirerende omgeving? Je internationale collega’s kennis laten maken met een andere stad dan Amsterdam? Of op een bijzondere locatie dineren met jouw klanten uit het buitenland? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Onze event management tool is ook erg handig voor groepsreizen binnen Nederland. Hiermee wordt het verzamelen van deelnemersgegevens en specifieke wensen een stuk eenvoudiger.

Neem contact met ons op