Event management tool 2020-07-03T13:33:10+02:00

EVENT MANAGEMENT TOOL

Kan ik een dag langer blijven? Wat zijn de kosten voor een businessclass ticket? Ik eet vegetarisch, kun je hier rekening mee houden?

Dit zijn veelgestelde vragen van reizigers. Weet jij wat de mogelijkheden zijn? Heb jij tijd om alle vragen van de deelnemers te beantwoorden?

Uit ervaring weten wij dat het organiseren van een groepsreis intensief kan zijn. Met het boeken van de vluchten en hotels ben je er nog niet! Het verzamelen van deelnemersdata (paspoortgegevens, allergieën, speciale verzoeken) is een tijdrovende klus.

Om het makkelijker te maken, kun je onze event management tool gebruiken. Ook voor groepsreizen binnen Nederland is dit erg handig! Je bespaart tijd, en tijd is geld.

Nog niet overtuigd? Dit zijn de voordelen.

Je eigen website
Wij maken een webpagina op maat voor jouw groepsreis. De vormgeving kan gepersonaliseerd worden, zodat het past bij jouw bedrijf.

Gegevens zijn veilig
Deelnemers melden zich in een paar minuten aan voor jouw groepsreis. Hun gegevens worden veilig opgeslagen in één omgeving. Jij hoeft hier niks voor te doen. Jij hebt dus tijd over, hoeft je geen zorgen te maken over de beveiliging van de persoonsgegevens én het verkleint de kans op fouten. Ook handig: wij sturen de deelnemers een herinnering wanneer het nodig is. We houden jou natuurlijk op de hoogte.

Wij zijn er voor jullie
Wij zijn er voor jou én voor alle deelnemers. Zij mogen ons bellen of mailen met hun vragen. Jij houdt je mailbox opgeruimd en je telefoon vrij, terwijl de deelnemers in goede handen zijn.

Persoonlijke berichten
Wij kunnen de deelnemers persoonlijke e-mails sturen vanuit de event management tool. Zo blijft alles in één omgeving. De uitnodiging, bevestiging, herinnering en het bedankje kunnen we natuurlijk personaliseren, want jij bepaalt wat we sturen.

Programma
Super handig: de mobiele app. Even downloaden en klaar! De deelnemers kunnen voor en tijdens de reis het programma bekijken. Wijzigingen kunnen met een pushmelding verstuurd worden. Jij hoeft je dus niet bezig te houden met de vraag “hoe laat moeten we aanwezig zijn?” en kunt je richten op de laatste voorbereidingen. Ideaal voor iedereen.

Inmiddels overtuigd? Laat het ons weten! Als je vragen hebt, horen we dat graag.

Ik heb interesse / ik heb een vraag