Wie zijn wij 2019-06-07T16:19:15+02:00

EXPLORE & EXPERIENCE EXCELLENCE

De organisatie van een zakelijke groepsreis kent verschillende doeleinden. Binnen de zakelijke reiswereld vatten wij dit samen onder MICE. Dit staat voor Meetings, Incentives, Conferenties en Evenementen. TripEEE heeft zich gespecialiseerd in dit type reizen, levert maatwerk en zorgt er daardoor voor dat bedrijven veel tijd en kosten besparen.

ONS TEAM

Onze incentives en groepsreizen afdeling (MICE) bestaat uit ervaren professionals, toegewijd om uw evenement of reis voorspoedig te laten verlopen. Graag stellen wij ons aan u voor.

Edwin Merk
Edwin MerkManaging Director
Telefoon
Aangezien wij een full service kantoor zijn, beschikken wij over een groot dienstenpakket (boeken van vliegtickets, hotels, auto’s, boten, treinen, visumaanvragen en meer). Wij nemen al uw ‘reiszorgen’ graag uit handen en zorgen ervoor dat uw organisatie tijd en geld bespaart!
Andreas Ensing
Andreas EnsingSales & Project Manager MICE
Telefoon
De functie Sales & Projectmanager MICE biedt mij de mogelijkheid mijn passie en ambities te combineren binnen een zeer dynamische werkomgeving. In mijn dagelijkse werk streef ik er naar gastvrijheid te combineren met efficiëntie en daarnaast een verbindende factor te zijn voor organisaties door mijn brede internationale netwerk.
Judith Bloema
Judith BloemaProject manager MICE
Telefoon
In mijn functie als projectmanager MICE kan ik mijn creativiteit en passie voor reizen kwijt. Overzicht creëren en prioriteiten stellen is mijn kracht, hierdoor manage ik met groot enthousiasme elk project. Met veel plezier zet ik mijn positieve energie om in een onvergetelijk MICE project voor mijn klanten.
Lynn voor 't Hekke
Lynn voor 't HekkeProject manager MICE
Telefoon
Ik haal veel plezier uit de diversiteit in werkzaamheden waardoor ik elk project met enthousiasme oppak. Mijn passie voor gastvrijheid en reizen komt in deze functie tot zijn recht doordat ik graag een stapje extra zet om de wensen en behoeften van de klant te overtreffen.

WIJ MAKEN UW REIS!

Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen in kaart, dragen ideeën aan en maken in samenwerking met u een profielschets van de gewenste reis. In het vervolgtraject onderhandelen wij de best mogelijke tarieven en doen eventuele voorinspecties en begeleiding ter plaatse.

Wij bezitten over een eigen IATA licentie, waardoor wij naast de hotels en het programma ook de vliegtickets direct voor u kunnen regelen. Geen omslachtige constructies, maar direct toegang tot de meest actuele tarieven. Een echte ‘one stop shop’!

Wij maken uw reis! Bel ons team.

0528 – 370 056

ONZE EXPERTISES

Incentives & groepsreizen TripEEE
INCENTIVES & GROEPSREIZEN
Handels- studie- en ondernemersreizen TripEEE
HANDELS- STUDIE- & ONDERNEMERSREIZEN
Meetings en conferenties TripEEE

MEETINGS &
CONFERENTIES

TripEEE Events

INTERNATIONALE
EVENEMENTEN

GROEPSVLIEGTICKETS TripEEE

GROEPSVLIEGTICKETS &
CHARTERVLUCHTEN