Wie zijn wij 2019-10-01T17:00:21+02:00

OVER ONS

Benieuwd naar wie wij zijn? Check onze persoonlijke LinkedIn pagina. Wil je ons graag in levende lijve ontmoeten? We komen graag bij je langs! Natuurlijk ben je ook welkom op ons kantoor. We hebben lekkere koffie 😉.

Waarom maken wij jouw reis?
Omdat wij dit super leuk vinden! Wij nemen graag al jouw werk uit handen. Zo kan jij relaxen en genieten van de reis. Of je kunt je focussen op de corebusiness van jouw bedrijf.

Al ons hele leven dromen wij over vliegtuigen, hotels en toffe bestemmingen. We hebben allemaal een achtergrond in de wereld van toerisme en we delen onze passie voor reizen. Wereldwijs kunnen we onszelf zeker noemen. Samen hebben we al heel wat bestemmingen ontdekt!

We zijn super trots op ons merk TripEEE. Hier hebben wij onze energie, creativiteit en enthousiasme ingestopt. We blijven graag ontwikkelen. Elke dag (oké, bijna elke dag) staan wij vrolijk op omdat we weten dat wij weer reizen mogen maken. Voor jou.

ONS TEAM

Onze incentives en groepsreizen afdeling (MICE) bestaat uit ervaren professionals, toegewijd om uw evenement of reis voorspoedig te laten verlopen. Graag stellen wij ons aan u voor.

Edwin Merk
Edwin MerkManaging Director
Telefoon
Aangezien wij een full service kantoor zijn, beschikken wij over een groot dienstenpakket (boeken van vliegtickets, hotels, auto’s, boten, treinen, visumaanvragen en meer). Wij nemen al uw ‘reiszorgen’ graag uit handen en zorgen ervoor dat uw organisatie tijd en geld bespaart!
Andreas Ensing
Andreas EnsingSales & Project Manager MICE
Telefoon
De functie Sales & Projectmanager MICE biedt mij de mogelijkheid mijn passie en ambities te combineren binnen een zeer dynamische werkomgeving. In mijn dagelijkse werk streef ik er naar gastvrijheid te combineren met efficiëntie en daarnaast een verbindende factor te zijn voor organisaties door mijn brede internationale netwerk.
Judith Bloema
Judith BloemaProject manager MICE
Telefoon
In mijn functie als projectmanager MICE kan ik mijn creativiteit en passie voor reizen kwijt. Overzicht creëren en prioriteiten stellen is mijn kracht, hierdoor manage ik met groot enthousiasme elk project. Met veel plezier zet ik mijn positieve energie om in een onvergetelijk MICE project voor mijn klanten.
Lynn voor 't Hekke
Lynn voor 't HekkeProject manager MICE
Telefoon
Ik haal veel plezier uit de diversiteit in werkzaamheden waardoor ik elk project met enthousiasme oppak. Mijn passie voor gastvrijheid en reizen komt in deze functie tot zijn recht doordat ik graag een stapje extra zet om de wensen en behoeften van de klant te overtreffen.

Wij maken uw reis! Bel ons team.

0528 – 370 056