Studiereizen 2020-08-12T16:23:47+02:00

STUDIEREIZEN 

Coördineer jij het uitwisselingsproject met Denemarken? Organiseer je een stedentrip naar Praag voor eindexamenleerlingen? Gaat jouw studievereniging binnenkort naar Hong Kong? Of wil je met je collega’s interessante bedrijven bezoeken in Tallinn? Wij helpen jou met het boeken van de vluchten, hotels, restaurants en het vervoer zodat jij je kunt focussen op het doel van de reis.

Hoe maakt TripEEE jouw reis?

We weten dat het organiseren van een studiereis intensief kan zijn. De tijd die nodig is voor de logistieke organisatie, kan ten koste gaan van de inhoud van de reis. Dat is zonde, vinden wij.

Daarom ondersteunen wij je met het boeken van de vluchten, hotels, restaurants, vervoer, locaties en eventuele activiteiten. Met onze event management tool wordt het registreren van deelnemers en verzamelen van hun gegevens een stuk eenvoudiger. Zo kun jij je bezighouden met de inhoud en het programma van de reis.

Op zoek naar een toffe spreker, een leuke feestlocatie of een interessant bedrijf om te bezoeken tijdens jouw reis? We denken graag met je mee!

Wij maken jouw reis, ook binnen Nederland. Dus wanneer de uitwisselingsstudenten hier naartoe komen, kun je ook bij ons terecht.

Neem contact met ons op