Zakelijke groepsreizen 2020-08-12T16:10:50+02:00

ZAKELIJKE GROEPSREIZEN

Wil je groepsvliegtickets boeken of past een chartervlucht misschien bij jouw groep? Ben je op zoek naar een geschikt hotel, binnen Nederland of in het buitenland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Hoe maakt TripEEE jouw reis?

Groepsvliegtickets
Je hebt vast wel eens vliegtickets geboekt via internet. Wist je dat je dit voor maximaal 9 personen tegelijk kan doen? Voor groepen vanaf 10 personen geldt vaak een speciaal tarief, en moet de beschikbaarheid specifiek worden opgevraagd. Wij nemen dit voor jou uit handen.

Een groepstarief is niet per definitie lager dan een individueel tarief. Dit komt omdat de gemiddelde prijs per stoel wordt berekend. Dit werkt hetzelfde als je alle stoelen individueel boekt. Wel krijg je een groepscontract, wat verschillende voordelen biedt. Zo kun je de namen op een later moment aanleveren en hoef je de vliegtickets meestal niet direct te betalen. Vaak kun je een deel van de vliegtickets tot een paar maanden voor vertrek nog kosteloos annuleren.

Hotelkamers
Hotels hanteren net als luchtvaartmaatschappijen vaak speciale tarieven voor groepen van minimaal 10 personen. Meestal horen hier ook flexibelere voorwaarden bij, vergeleken met losse hotelkamers. Wij doen altijd ons best om voor jou de laagste tarieven en de meest gunstige voorwaarden te onderhandelen. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een groepsboeking bij een hotel binnen Nederland!

Chartervluchten
Is er geen directe lijnvlucht beschikbaar naar jouw gewenste luchthaven? Is privacy voor jouw groep van belang? Of wil je jouw personeel verrassen met een unieke vluchtbeleving? Ook een chartervlucht regelen we graag voor je!

Een chartervlucht is een vlucht die speciaal voor jouw groep wordt uitgevoerd, buiten de lijnvluchten om. Je bepaalt zelf vanaf welke luchthaven je vertrekt en op welke luchthaven je landt. Daarnaast kun je je gewenste vertrektijd doorgeven. Het vliegtuig is privé (de incheckbalie ook!) en de vluchtbeleving kan gepersonaliseerd worden. Je kunt bijvoorbeeld jouw logo laten zien op de hoofdsteunen van de stoelen, of een maaltijd naar keuze laten serveren. Bovendien kan jouw groep veel meer bagage meenemen dan op een reguliere vlucht.

En meer!
Natuurlijk kunnen we naast vliegtickets, chartervluchten en hotelkamers ook activiteiten, restaurants, vervoer ter plaatse of een vergaderlocatie voor je regelen. Wij maken jouw reis compleet.

Neem contact met ons op