Aanvullende services 2022-08-22T16:11:13+02:00

AANVULLENDE SERVICES

Wij vinden het belangrijk dat jouw groepsreis zorgeloos is. Niet alleen voor de deelnemers van de reis, maar ook voor jou. Daarom helpen we je met verzekeringen, geven we tips over Duty of Care en kun je gebruik maken van onze event management tool.

Event management tool

Kan ik een dag langer blijven? Wat zijn de kosten voor een businessclass ticket?
Ik eet vegetarisch, kun je hier rekening mee houden?
Dit zijn veelgestelde vragen van reizigers. Weet jij wat de mogelijkheden zijn? Heb jij tijd om alle vragen van de deelnemers te beantwoorden? Met onze event management tool wordt het verzamelen van deelnemersdata een stuk eenvoudiger.

Meer over onze event management tool

Duty of Care

Duty of Care is de wettelijke zorgplicht die je als werkgever hebt richting werknemers. Heeft jouw bedrijf een Duty of Care beleid? Wat kun je doen om het welzijn en de veiligheid van werknemers te waarborgen tijdens een zakelijke groepsreis? Wij geven je graag advies.

Meer over Duty of Care

Verzekeringen

Wil je dat jouw groep verzekerd is van een zorgeloze reis? Dan is het een goed idee om je te verdiepen in geschikte reis- en annuleringsverzekeringen. Een groepsreisverzekering of groepsannuleringsverzekering kan een waardevolle aanvulling zijn op de afzonderlijke verzekeringen van de deelnemers. Wij helpen je met het uitzoeken en afsluiten van de meest geschikte verzekeringen voor jouw groep.

Meer over verzekeringen