Verzekeringen 2020-07-23T14:46:12+02:00

Verzekeringen

Wil je dat jouw groep verzekerd is van een zorgeloze reis? Dan is het een goed idee om je te verdiepen in geschikte reis- en annuleringsverzekeringen.Wist je bijvoorbeeld dat je alle deelnemers in één keer kan verzekeren met een groepsreisverzekering? En dat een groepsannuleringsverzekering een waardevolle aanvulling kan zijn op een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering? Wij helpen je graag!

Groepsreisverzekering

Wil je alle deelnemers in één keer verzekeren? Dan is een groepsreisverzekering ideaal. Ook als de deelnemers zelf al een reisverzekering hebben, biedt een groepsreisverzekering aanvullende voordelen. Hiermee zijn alle deelnemers namelijk verzekerd voor dezelfde risico’s en is er één centraal telefoonnummer om schade te melden.

Groepsannuleringsverzekering

Hebben de deelnemers zelf een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering? Controleer dan hoe de deelnemers verzekerd zijn ten opzichte van elkaar.

Als de reis niet doorgaat doordat er iets gebeurt met een andere deelnemer, dekt een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering dit meestal niet. Andersom biedt een groepsannuleringsverzekering vaak geen dekking voor bijvoorbeeld familieomstandigheden.

De combinatie van kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering met een groepsannuleringsverzekering kan daarom een geschikte oplossing zijn.

Hoe maakt TripEEE jouw reis?

Voor zowel een groepsreisverzekering als een groepsannuleringsverzekering is de dekking afhankelijk van je reisbestemming en van je wensen. Wij informeren je, en helpen je graag met het afsluiten van de meest geschikte verzekering voor jouw groep.

Ik heb een vraag