Duty of Care 2018-05-01T13:05:28+02:00

DUTY OF CARE

Als werkgever heeft u een wettelijke zorgplicht tegenover uw reizende werknemers. Met andere woorden: u bent verantwoordelijk voor veilige en gezonde omstandigheden tijdens hun reis. Dit noemen we Duty of Care.

Het belang van Duty of Care is in de onrustige wereld van vandaag groter dan ooit, maar het nakomen ervan kan erg complex zijn. Als uw werknemers naar landen reizen waar een verhoogd risico is op politieke onrust, geweld of natuurrampen bijvoorbeeld. Ook kunnen zij onbedoeld te maken krijgen met lokale autoriteiten en wetgeving.

Wij ontzorgen u graag, ook met betrekking tot uw zorgplicht. Dit vraagt om een allesomvattende oplossing die je enerzijds informeert over de mogelijke risico’s op de reisbestemming en anderzijds assistentie biedt ter plaatse in geval van calamiteiten.

TripEEE en Uniglobe TT Travel werken daarom samen met Crisis Assistance Plus (CAPTM): de totaaloplossing voor uw Duty of Care verplichting. Door middel van CAPTM helpen wij u de veiligheid en gezondheid van uw reizende werknemers te waarborgen, zodat u zich kunt richten op de dagelijkse activiteiten.

CAPTM biedt wereldwijde ondersteuning voor, tijdens en na de zakenreis. Het  is géén ongevallenverzekering of buitenlandse ziektekostenverzekering, wel kan er een overlap zijn met de eigen zakenreisverzekering. CAPTM onderscheidt zich echter door actief hulp te bieden ter plaatse in geval van calamiteiten. Ook biedt CAPTM indien gewenst aanvullende medische verzorging met CAPTM Medical.

Informatie aanvragen

Wij maken uw reis! Bel ons team.

0528 – 370 056

ONZE EXPERTISES

Incentives & groepsreizen TripEEE
INCENTIVES & GROEPSREIZEN
Handels- studie- en ondernemersreizen TripEEE
HANDELS- STUDIE- & ONDERNEMERSREIZEN
Meetings en conferenties TripEEE

MEETINGS &
CONFERENTIES

TripEEE Events

INTERNATIONALE
EVENEMENTEN

GROEPSVLIEGTICKETS TripEEE

GROEPSVLIEGTICKETS &
CHARTERVLUCHTEN