Businessclubreizen 2022-11-15T17:12:00+02:00

BUSINESSCLUBREIZEN

Neem jij de leden van de businessclub mee op reis naar die ene belangrijke uitwedstrijd? Wij maken jouw reis onvergetelijk.

Waarom businessclubreizen?

Voor een sportclub is de businessclub erg belangrijk. Dat snappen wij. Leden van de businessclub steunen de club door dik en dun. Ze volgen het team naar alle uithoeken van de wereld. Júist voor deze trouwe groep, moet de reis fantastisch zijn.

Businessclubreizen staan in het teken van de liefde voor de club. Dit is de verbindende factor voor de deelnemers, en de reden om de wedstrijd te bezoeken. Maar we verliezen het zakelijke karakter van de reis natuurlijk niet uit het oog. Want als er sponsoren, partners en andere zakelijke relaties mee op reis gaan, moet alles tip top geregeld zijn. Alle elementen van de reis moeten van de beste kwaliteit zijn, zodat de deelnemers écht kunnen genieten.

Hoe maakt TripEEE jouw reis?

Wij luisteren naar jouw wensen, en denken met je mee. Als een chartervlucht de beste optie is voor jouw zakelijke relaties, regelen we dat. Is een aparte incheckbalie nodig? Daar zorgen we voor.

We zoeken het mooiste hotel voor de groep, op een redelijke afstand van de wedstrijdlocatie. De restaurants die we reserveren, zijn met zorg geselecteerd. Natuurlijk zorgen we ook voor vervoer van het hotel naar de wedstrijdlocatie, en terug. Deelnemers kunnen zich aanmelden via onze event management tool, waarin wij alle gegevens verzamelen. Met de mobiele app kunnen zij ter plaatse het programma zien en blijven ze op de hoogte.

De wedstrijd staat natuurlijk centraal tijdens de businessclubreis. Om ook wat van de bestemming te zien, organiseren we voor jouw groep een activiteit of dagprogramma in de omgeving. Daarnaast proberen wij altijd een verrassingselement toe te voegen. Iets unieks, specifiek voor de betreffende reis, zodat de deelnemers zich déze reis altijd zullen herinneren.

Neem contact met ons op

Succesvolle businessclubreizen
Bekijk hier video’s van de reizen van Feyenoord Business Club naar naar de diverse wedstrijden

Feyenoord Business Club