Handelsmissies & Ondernemersreizen 2020-08-12T16:11:41+02:00

HANDELSMISSIES & ONDERNEMERSREIZEN

Ben jij van plan om een handelsmissie of ondernemersreis te organiseren? Wij regelen voor jou de vluchten, hotels, restaurants en het vervoer zodat jij je kunt focussen op de inhoud van de reis.

Hoe maakt TripEEE jouw reis?

We weten dat het organiseren van een handelsmissie of ondernemersreis intensief en complex kan zijn. De tijd die nodig is voor de logistieke organisatie, kan ten koste gaan van de inhoud van de reis. Dat is zonde, vinden wij.

Daarom ondersteunen wij je met het boeken van de vluchten, hotels, restaurants, vervoer, locaties en eventuele activiteiten. Met onze event management tool wordt het registreren van deelnemers en verzamelen van hun gegevens een stuk eenvoudiger. Zo kun jij je bezighouden met de inhoud en het programma van de reis.

Op zoek naar een toffe spreker of een interessant bedrijf om te bezoeken tijdens jouw reis? Natuurlijk delen we graag ons netwerk en onze ideeën met je!

Organiseer je een handelsmissie of ondernemersreis voor een groep uit het buitenland? Daar helpen wij je graag bij. Wij maken jouw reis, ook binnen Nederland.

Neem contact met ons op