Sportreizen 2023-11-13T15:28:43+02:00

SPORTREIZEN

Ga jij met je team deelnemen aan een internationale wedstrijd? Wij begrijpen dat het resultaat van de wedstrijd het enige is dat telt. Voor een optimaal resultaat is de voorbereiding cruciaal, dus moet de reis zorgeloos zijn. Wij maken jouw reis, dat is ónze topsport.

Hoe maakt TripEEE jouw reis?

Wij luisteren naar jouw wensen, zodat jij zorgeloos op reis kunt. Als een chartervlucht de beste optie is voor jouw groep, regelen we dat. Is een aparte incheckbalie nodig? Daar zorgen we voor. Als het belangrijk is dat alle hotelkamers op één verdieping zijn, het liefst zonder andere gasten, zoeken wij het geschikte hotel voor je.

We snappen dat eigen sportattributen mee moeten op reis, en dat technische of medische stafleden extra materialen meenemen. Wijken de afmetingen of het gewicht af van de reguliere bagageregels, dan onderhandelen we flexibele bagagevoorwaarden. We begrijpen hoe kwetsbaar (top)sporters zijn. Daarom onderhandelen we flexibelere wijzigingsvoorwaarden. Als een sporter geblesseerd raakt, zorgen we dat hij zo snel mogelijk naar huis kan.

Om als topsporter optimaal te kunnen presteren, is de juiste voeding van groot belang. Wij verzamelen persoonlijke dieetwensen of allergieën, maar ook andere specifieke wensen, via onze event management tool. Deze wensen geven we door aan de betrokken leveranciers, zodat zij daar rekening mee houden.

Speelt jouw team een thuiswedstrijd tegen een internationale tegenstander? Ook binnen Nederland werken wij samen met betrouwbare partners. Wij organiseren graag een zorgeloos verblijf voor jouw gasten, zodat jij je kunt richten op de wedstrijd en jouw team. Wil je jouw zakelijke relaties meenemen naar een uitwedstrijd? Voor businessclubreizen kun je ook bij ons terecht!

Neem contact met ons op

Official travel partner:

Feyenoord logo
Lycurgus logo
FC Groningen logo
FC Twente logo