Meetings & Events 2020-07-17T16:08:22+02:00

MEETINGS & EVENTS

Organiseer jij binnenkort een meeting of evenement en ben je op zoek naar een inspirerende locatie? Wil jij graag een uniek arrangement samenstellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Weet je juist precies wat je wil, maar wil je het graag uit handen geven? Dan kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Zowel binnen Nederland als in het buitenland, voor al jouw meetings & events.

Hoe maakt TripEEE jouw reis?

Het organiseren van een meeting of evenement is een hele klus. We ondersteunen je graag, zodat jij je kunt richten op het doel en de inhoud van jouw meeting of evenement. Voor ons staan het doel en de doelgroep centraal, dus horen we graag wat je wensen zijn. Weet je het nog niet precies? Dan delen we graag onze ideeën met je! Wij maken jouw meetings & events, zowel in het buitenland als binnen Nederland.

Locatie
We helpen je zoeken naar de meest geschikte locatie voor jouw groep. Als een centrale ligging belangrijk is, houden we daar rekening mee. Zoek je een unieke locatie in een inspirerende omgeving, maar ligt deze wat minder centraal? Dan kunnen we het vervoer er naartoe voor je regelen. Heb je zelf al een locatie op het oog, dan kun je dit natuurlijk met ons delen.

Faciliteiten
We houden rekening met de faciliteiten die je nodig hebt om jouw meeting of evenement tot een succes te maken. Als deze niet aanwezig zijn, gaan we er naar op zoek en bespreken we de mogelijkheden met je. Of we zoeken een alternatieve locatie, die beter bij jouw wensen past.

Extra services
Natuurlijk zorg je goed voor de deelnemers. Koffie, thee, lunch en diner regelen we zó voor je! Sluit je liever af met een gezellige (netwerk)borrel, dan zorgen we daar voor. Duurt je meeting of evenement langer dan een dag? Wij regelen de overnachtingen voor je. Het registreren van de deelnemers en verzamelen van hun gegevens maken we jou gemakkelijk, met behulp van onze event management tool.

Activiteiten
Wil je dat jouw meeting of evenement niet snel vergeten wordt? Dan is het toevoegen van een activiteit zeker een aanrader! Je kunt er bijvoorbeeld de dag mee afsluiten, of het opnemen als keuzeonderdeel in het programma. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ga je voor een teambuilding activiteit, wil je de deelnemers de omgeving laten zien, of sluit je de dag af met een ontspannende yogasessie? Wij regelen het voor je!

Neem contact met ons op