Dít zijn onze favorieten in München

Al eens gedacht aan een incentivereis naar München? Deze stad is zoveel meer dan ‘de stad van het bier’! Wij geven je wat inspiratie voor jouw volgende groepsreis.

Waarom München?

München is goed bereikbaar, zowel met het vliegtuig als met de trein. Met het vliegtuig ben je er in 1,5 uur, met de trein ben je ongeveer 7 uur onderweg.

Voor zakelijke groepen is München een zeer geschikte bestemming. Is je groep klein of juist heel groot? Formeel of informeel? Wat de samenstelling van de groep en het doel van de reis ook is, jouw groepsreis wordt hier een succes.

Ga je voor een boetiekhotel of een bekende keten? Wij gaan samen met jou op zoek naar het hotel dat het beste bij jouw groep past. Jij vertelt ons wat je wensen zijn, wij regelen de rest.

Wil je een activiteit toevoegen aan jouw programma? Laat je je deelnemers kiezen uit een aantal opties? De mogelijkheden zijn eindeloos, van spannende teambuilding sessies tot ontspannen in een biertuin.

Natuurlijk regelen we ook het vervoer ter plaatse voor je. Jij hoeft dus bijna niets te doen. Wil je écht zorgeloos op reis? Dan gaan we gewoon mee als reisbegeleiding!

Tip: In onze blog incentive: win-win vertellen wij je wat een incentive(reis) is en hoe het een win-win situatie creëert voor jouw bedrijf, je werknemers én je klanten.

Onze favorieten

Bräuhaus
Hier kun je met jouw groep terecht voor een drankje, lunch of diner. Soms is een rondleiding ook mogelijk. Voor de zonnige dagen is een biertuin een leuk alternatief!

City game
Teambuilding en de stad verkennen in één! Er zijn verschillende varianten, samen met jou zoeken we de leukste city game voor jouw groep.

FC Bayern München
Wil je de Allianz Arena van dichtbij bekijken? Een rondleiding is hier mogelijk, maar het is nóg leuker om een voetbalwedstrijd bij te wonen! Zelfs als je geen doorgewinterde voetbalfan bent is dit een unieke ervaring. We kunnen zelfs fan sjaaltjes voor je regelen, om het feest compleet te maken.

BMW Tour
Ontdek de wereld van BMW. Gaat jouw groep voor de innovatietour, het museumbezoek of een rondleiding door de fabriek?

Kerstmarkt
Ga je in de winter naar München, bezoek dan zeker een van de kerstmarkten. Een gids vertelt je alles over de kerstmarkt terwijl je bij verschillende kraampjes iets mag proeven. Leuk als afsluiter: een ritje in de kersttram, waar een glaasje (alcoholvrije) Glühwein niet mag ontbreken.

Zie jij München wel zitten? Bel of mail ons dan. Wij maken jouw reis!

CONTACT
Header foto: Joerg Lutz/Muenchen Tourismus – Tuerme Muenchen Innenstadt 2505s
By | 2023-11-13T14:51:20+02:00 7 June, 2021|