Handelsmissies & Ondernemersreizen 2019-11-06T10:49:13+02:00

HANDELSMISSIES & ONDERNEMERSREIZEN

Ben jij van plan om een handelsmissie of ondernemersreis te organiseren? Wij ondersteunen je graag bij de logistieke kant (vluchten, hotels, vervoer) zodat jij je kan focussen op de inhoud van het programma. Zo heb jij alle tijd om een afspraak te scoren bij hét tofste bedrijf voor jouw handelsmissie of ondernemersreis!

Wat nemen wij allemaal uit handen?

 • Speurtocht:
  Wij zoeken de leukste hotels en restaurants voor je op! Wil je een hip, klassiek, budget of luxe hotel? Laat het ons weten! Wij onderhandelen altijd de beste prijs voor jou. Ons wereldwijde netwerk helpt ons hier een handje bij. We begrijpen namelijk dat het budget belangrijk is. We zoeken natuurlijk ook de leukste restaurants, de best passende vluchtoptie, het meest centrale hotel en de tofste activiteiten voor je. Dat is onze passie. Wij maken jouw reis.
 • Gegevensverzameling:
  Wij verzamelen graag de gegevens van de reizigers via onze online Event Management Tool. Het enige wat jij hoeft te doen is de e-mailadressen verzamelen en naar ons sturen. Wij doen de rest! Zo kan jij je echt focussen op je corebusiness. Wil je meer weten over onze event management tool? Klik hier.
 • Wijzigingen:
  Wil je zelf graag een paar dagen langer blijven? Kan je collega toch niet meer mee? Wij regelen het. We proberen de wijzigingskosten of annuleringskosten zo beperkt mogelijk te houden en kijken altijd naar de beste en voordeligste optie voor jou!
 • Administratie:
  Zit jij al met je handen in het haar door al die verschillende facturen en bedragen en ben jij het overzicht kwijt? Geen zorgen! Onze facturatie is overzichtelijk. Als je er vragen over hebt, leggen wij het je graag uit.
 • Overzicht:
  Raak je in de war van alle gegevens, de kamerindeling, dieetwensen en afwijkende vluchten? Geen stress! Wij sturen je kort voor vertrek een persoonlijk draaiboek met alle contactgegevens, het programma, de kamerindeling en andere belangrijke reisgegevens. Zo kun je alle informatie gemakkelijk terugvinden.
 • Reisinformatieboekje
  Knutselen is één van onze grootste hobby’s! Wij knutselen met liefde een informatieboekje voor de reizigers in elkaar. Zo hebben ze tijdens de reis het programma en andere informatie bij de hand én hebben ze een leuk aandenken achteraf. Het informatieboekje kan helemaal naar wens en stijl worden ingevuld. Super leuk toch?!

Wat dacht je van de volgende bestemmingen voor jouw handelsmissie of ondernemersreis? 

Handelsmissies & Ondernemersreizen
LOS ANGELES
Handelsmissies & Ondernemersreizen
DUBAI
Handelsmissies & Ondernemersreizen
TOKYO
Incentives, handelsmissies & ondernemersreizen
TALLINN

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag jouw reis! 

0528 – 370 056