Deelname Abu Dhabi Sustainability week 2018

Nederlandse vertegenwoordiging in de prijzen op Abu Dhabi Sustainability week.

  • Azië | Verenigde Arabische Emiraten | Abu Dhabi
  • Warm woestijn klimaat
  • 2.908.173 inwoners
  • 6:30 uur vliegen vanaf Amsterdam

Onlangs hebben we deelgenomen aan een internationale netwerkreis naar Dubai en Abu Dhabi. Deze reis werd georganiseerd door HANSA GREEN TOUR met ondersteuning van TripEEE voor de logistieke uitvoering en verzorging van de incentives.

Duurzame technologie en hernieuwbare energie

Hansa Green Tour in de persoon van Roel Swierenga, organiseert internationale netwerkreizen en evenementen om duurzame technologie en hernieuwbare energie te promoten en duurzame oplossingen (‘best practises’) te laten zien.

Reden voor ons vanuit deze gedachte deel te nemen met een delegatie van duurzame professionals, op bezoek bij vooruitstrevende en unieke initiatieven op wereldniveau. Dit strekt van duurzame oplossingen binnen utiliteitsbouw tot mobiliteit in de vorm van autonoom elektrisch vervoer. Initiatieven die wij vanuit UNIGLOBE kunnen vertalen in onze dienstverlening naar onze zakelijk reizende klanten.

In dit licht zijn we reeds in een vroeg stadium een samenwerking met de Climate Neutral Group gestart. Hierbij bieden wij klimaat neutrale oplossingen voor de CO2 uitstoot als gevolg van zakelijke reizen. Tevens maken we sinds kort gebruik van zonnepanelen voor de energiebehoefte op kantoor. Op termijn streven wij ernaar dit uit te breiden naar een voorziening voor het elektrisch rijden.

Nederlandse bedrijven in de prijzen

Het bezoek aan de Abu Dhabi Sustainability Week, het grootste duurzaamheidsevenement ter wereld, heeft getoond dat we vanuit de netwerken en contacten stappen kunnen maken in verwezenlijking van ons doel naar een duurzame leefomgeving voor toekomstige generaties. Dat we als Nederlandse vertegenwoordiging hierin een significante bijdrage leveren blijkt uit de waardering voor Hein Molenkamp, directeur Water Alliance voor een Top 25 notering op de Global Water Leaders lijst van het Water & Wastewater Int.(WWI) en de 2 “watertech” bedrijven; Hydraloop en Witteveen & Bos. Zij wonnen beide een Innovation Award op de International Water Summit (IWS). IWS is een wereldwijd platform voor de promotie van duurzame oplossingen voor droge gebieden. Dubbel succes dus voor onze Nederlandse delegatie.

Al met al een zeer geslaagde reis met een vervolgreis gepland in 2019 en 2020 (World Expo).

Heb jij zelf plannen om een handels-, studie-, of ondernemersreis te organiseren en ben je benieuwd wat TripEEE voor jouw delegatie kan betekenen? Bel of mail ons gerust!

Neem contact op
By | 2021-04-20T16:04:13+02:00 5 February, 2018|