Handelsmissies & Ondernemersreizen 2019-07-03T10:58:03+02:00

HANDELSMISSIES & ONDERNEMERSREIZEN

Het organiseren van een inhoudelijke handels-, studie- of ondernemersreis vergt veel tijd en energie.  Wij begrijpen daarom als geen ander dat u de logistieke organisatie graag uitbesteedt.

TripEEE heeft ruime ervaring met de logistieke organisatie rondom handels-, studie- en ondernemersreizen. Wij ontzorgen u graag, zodat u zich uitsluitend bezig hoeft te houden met de inhoudelijke invulling van de reis, zoals het plannen van bedrijfsbezoeken, sprekers en netwerksessies.

Onze werkwijze

Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen in kaart, dragen ideeën aan en maken graag in samenwerking met u een profielschets van de gewenste reis. In het vervolgtraject onderhandelen wij de best mogelijke tarieven voor u, welke wij in een overzichtelijk voorstel naar u toe sturen. Uit ervaring weten wij dat met name het voortraject van de reis zeer intensief kan zijn.

Om dit traject voor u als klant minder intensief te maken, hebben wij  een event management tool ontwikkeld waarmee wij de reis op een inzichtelijke manier kunnen coördineren. Geheel op maat, met de look en feel van uw bedrijf. Uiteraard zijn wij ook tijdens de reis bereikbaar om assistentie te verlenen. Vanuit UNIGLOBE TT Travel bieden wij namelijk 24/7 ondersteuning.

Wat bieden wij?

Door onze wereldwijde vertegenwoordiging kunnen wij de best mogelijke tarieven voor u onderhandelen bij de verschillende leveranciers. Wij werken uitsluitend samen met gewaardeerde en gerenommeerde partners. Dit zijn niet per definitie gevestigde namen, grote ketens of internationale spelers, maar organisaties die onze passie voor reizen en gastvrijheid delen. Partijen die voor u het verschil kunnen maken  en uw reis daardoor onvergetelijk.

De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in de ondersteuning van uiteenlopende Handels-, Studie- & Ondernemersreizen. Naast jarenlange expertise beschikken wij over een eigen IATA licentie, waardoor wij naast het logistieke programma ook de vliegtickets direct voor u kunnen regelen.

Ook een handels-, studie-, of ondernemersreis op het programma?

Bent u voornemens een handels-, studie- of ondernemersreis te organiseren en bent u opzoek naar een partner die u en uw doelgroep kent? Wij gaan graag met u in gesprek!

Nieuwsgierig geworden?
Wij maken graag jouw reis! 

0528 – 370 056