Kaapstad – Moederstad van Zuid-Afrika

Wist je ook dat deze stad veel te bieden heeft voor incentives, handelsmissies en andere zakelijke groepsreizen? Lees snel verder, wij vertellen het je graag!

PRAKTISCHE PLUSPUNTEN

– Je vliegt er rechtstreeks naartoe vanaf Amsterdam in elf uur tijd
– Vanaf het vliegveld ben je zó in het centrum
– Er wordt Engels gesproken (en Afrikaans, dat lijkt op Nederlands)
– Het CTICC Convention Centre staat midden in het centrum

ONZE FAVORIETEN

Lokale interactie – workshops in de townships

Een traditioneel gerecht leren koken, een sessie met een medicijnman of een lesje traditionele dans; ontdek de rijkdom in de armste wijken van Kaapstad. Een unieke ervaring voor jouw groep! Sluit je dag af met een lokaal diner bij Mama Africa. De live muziek houdt je in Afrikaanse sferen.

Township toerisme - incentives
Kaapstad

Fietstour – de keuze is reuze

Geef toe; ook JIJ houdt van fietsen. Een fietstour is een super leuke manier om Kaapstad te ontdekken en past binnen elk budget. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus wij stellen jouw ideale tour samen.

Wijnproeverij Stellenbosch – écht Zuid-Afrika

Een wijnproeverij mag niet ontbreken in je programma. Op de fiets door de wijnvelden, een uitgebreid diner erbij of een proeverij met chocolade / kaas / pizza; het kan in Kaapstad!

Stellenbosch
Kaap de Goede Hoop

Roadtrip – de kustroute is prachtig

Langs alle strandjes via de Chapman’s Peak Drive naar Kaap de Goede Hoop, pinguïns spotten op Boulders Beach en een korte stop in een van de vissersdorpjes. Dit alles kan in een halve dag.

Muizenberg – sightseeing & surfen

Roadtrip verlengen? Maak een strandwandeling in Muizenberg en bekijk de bekende gekleurde huisjes. Liever actief? Waag je dan aan een lesje golfsurfen, echt een aanrader!

Incentives
TripEEE

Goal! – naar het WK-stadion 

Sfeer gegarandeerd: de Vuvuzela is nog steeds populair, er wordt gezongen en gedanst. Je hoeft geen voetbalfan te zijn om hier een leuke wedstrijd te zien.

Nationaal park – neem je wandelschoenen mee 

De natuur rondom deze wereldstad is adembenemend. Beklim jij de Tafelberg, of kies je voor een minder bekende route in één van de nationale parken?

tripeeee

Borrel – strand of centrum? 

Prachtige zonsondergang? Ga dan voor cocktails naar Camps Bay. Meer bierliefhebbers in de groep?  Dan is The Beerhouse in het centrum een echte aanrader.

Zoek jij een unieke bestemming voor jouw groepsreis? Wil je een zakelijke trip naar Kaapstad combineren met een inspirerend vrijetijdsprogramma? Neem contact met ons op en laat je verrassen!

By | 2021-03-01T16:06:15+02:00 11 October, 2019|