Referenties 2018-02-15T15:28:40+02:00

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Groepsreis NAJK naar Uruguay

Onlangs heb ik, tot mijn grote tevredenheid, gebruik gemaakt van meerdere diensten van TripEEE. Ik organiseerde een groepsreis van 16 personen naar Uruguay in de winter van 2018. Judith en Andreas verzorgden niet alleen de vliegtickets naar Montevideo, maar namen ook alle hotelreserveringen, enkele restaurants en het vervoer in Uruguay voor hun rekening. Veel locaties en tijden kon ik pas laat aanleveren, maar desondanks was alles tot in de puntjes geregeld. Tijdens de voorbereiding verliep het contact erg prettig, Judith en Andreas zijn erg betrokken en denken volop mee.

Voor vertrek ontving ik een compleet draaiboek, met daarin onder andere alle contactgegevens. Erg fijn was dat ik contact op kon nemen via Whatsapp voor laatste wijzigingen of vragen, afstand en tijdverschil maken dan niet meer uit. Bij het organiseren van een dergelijke groepsreis komt al genoeg kijken, dus ik was erg blij dat Tripeee voor mij de hotels en vervoer kon verzorgen.

Het was een fantastische reis naar een prachtig land, en mede dankzij de goede zorgen en betrokkenheid van Andreas en Judith een succes! Voor de volgende groepsreis weet ik ze dan ook te vinden!

Liesbeth Schuurman

NAJK
Het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt

Lees hier hun reisverslag.

NAJK Uruguay TripEEE

Wij maken uw reis! Bel ons team.

0528 – 370 056

ENKELE VAN ONZE TEVREDEN KLANTEN