Zakelijke groepsreizen 2019-11-06T14:30:36+02:00

ZAKELIJKE GROEPSREIZEN

Ben jij op zoek naar de beste vluchtoptie en tarief voor jouw groepsvlucht? Of zoek je een hotel op loopafstand van een beurs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het boeken van +10 tickets is iets gecompliceerder dan een individuele vlucht. Je kunt tot 9 personen gewoon online boeken. Bij meer dan 9 personen moet er een speciaal groepstarief worden opgevraagd. Dat kan natuurlijk via ons. Een groepscontract heeft verschillende voordelen. Zo kun je de namenlijst op een later moment aanleveren (vaak 35 dagen voor vertrek) en zijn er flexibele betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing. 

Wat nemen wij allemaal uit handen?

 • Speurtocht:
  Wij zoeken altijd de beste en goedkoopste vlucht en/of hotel voor je uit. Is het ook een optie om vanaf Brussel of Düsseldorf te vliegen? Of ben je flexibel qua data? Laat het ons weten. Wij onderhandelen altijd de beste prijs voor jou. Ons wereldwijde netwerk helpt ons hier een handje bij.
 • Gegevensverzameling:
  Wij verzamelen graag de gegevens van de reizigers via onze online Event Management Tool. Het enige wat jij hoeft te doen is de emailadressen verzamelen en naar ons sturen. Wij doen de rest! Zo kan jij je echt focussen op je corebusiness. Wil je meer weten over onze event management tool? Klik hier.
 • Wijzigingen:
  Wil je zelf graag een paar dagen langer blijven? Kan je collega toch niet meer mee? Wij regelen het. We proberen de wijzigingskosten of annuleringskosten zo beperkt mogelijk te houden en kijken altijd naar de beste en voordeligste optie voor jou!
 • Administratie:
  Zit jij al met je handen in het haar door al die verschillende facturen en bedragen en ben jij het overzicht kwijt? Geen zorgen! Onze facturatie is overzichtelijk. Als je er vragen over hebt, leggen wij het je graag uit.
 • Overzicht:
  Raak je in de war van alle e-tickets, kamerindeling of afwijkende vluchten? Geen stress! Wij sturen je kort voor vertrek een persoonlijk draaiboek met alle contactgegevens en belangrijke reisgegevens. Zo kun je alle informatie gemakkelijk terugvinden.
 • Reisinformatieboekje
  Knutselen is één van onze grootste hobby’s! Wij knutselen met liefde een informatieboekje voor de reizigers in elkaar. Zo hebben ze tijdens de reis het programma en andere informatie bij de hand én hebben ze een leuk aandenken achteraf. Het informatieboekje kan helemaal naar wens en stijl worden ingevuld. Super leuk toch?!
groepsreis
MÜNCHEN
zakelijke groepsreis
KOPENHAGEN
zakelijke groepsreis
PRAAG
Incentives, handelsmissies & ondernemersreizen
TALLINN

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag jouw reis! 

0528 – 370 056