Topsportreizen 2019-11-06T10:53:37+02:00

(TOP)SPORTREIZEN 

Ben jij van plan om een (top)sportreis te organiseren? Wij helpen je daar graag een handje bij! Ga jij met je team deelnemen aan een internationale competitie? Of wil je graag met een groep als toeschouwer naar een wedstrijd kijken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij TripEEE snappen we de noodzaak van een goed georganiseerde reis. Wij ontzorgen je graag. Dat is onze topsport. 

Wat nemen wij allemaal uit handen?

 • Speurtocht:
  Weet je niet welke vlucht of hotel het beste past bij jouw team of groep? Wij adviseren jou graag! Ons wereldwijde netwerk helpt ons hier een handje bij. We begrijpen als geen ander de kwetsbaarheid van sporters en hun materialen. Daarom onderhandelen wij altijd de beste voorwaarden voor jouw team. Hebben jullie specifieke wensen zoals een aparte incheckbalie, chartervlucht of ondersteuning ter plaatse? Laat het ons weten!
 • Gegevensverzameling:
  Wij verzamelen graag de gegevens van de reizigers via onze online Event Management Tool. Het enige wat jij hoeft te doen is de e-mailadressen verzamelen en naar ons sturen. Wij doen de rest! Zo kan jij je echt focussen op je corebusiness. Wil je meer weten over onze event management tool? Klik hier.
 • Wijzigingen:
  Wil je zelf graag een paar dagen langer blijven? Kan je collega toch niet meer mee? Wij regelen het. We proberen de wijzigingskosten of annuleringskosten zo beperkt mogelijk te houden en kijken altijd naar de beste en voordeligste optie voor jou!
 • Administratie:
  Zit jij al met je handen in het haar door al die verschillende facturen en bedragen en ben jij het overzicht kwijt? Geen zorgen! Onze facturatie is overzichtelijk. Als je er vragen over hebt, leggen wij het je graag uit.
 • Overzicht:
  Raak je in de war van alle gegevens, de kamerindeling, dieetwensen en afwijkende vluchten? Geen stress! Wij sturen je kort voor vertrek een persoonlijk draaiboek met alle contactgegevens, het programma, de kamerindeling en andere belangrijke reisgegevens. Zo kun je alle informatie gemakkelijk terugvinden.
 • Begeleiding ter plaatse
  Wil je ondersteuning bij de logistieke organisatie van de reis? Dat kan! Wij gaan graag mee om jouw groepsreis persoonlijk te begeleiden. 
 • Reisinformatieboekje
  Knutselen is één van onze grootste hobby’s! Wij knutselen met liefde een informatieboekje voor de reizigers in elkaar. Zo hebben ze tijdens de reis het programma en andere informatie bij de hand én hebben ze een leuk aandenken achteraf. Het informatieboekje kan helemaal naar wens en stijl worden ingevuld. Super leuk toch?!

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag jouw reis! 

0528 – 370 056