Incentives 2019-07-03T11:03:39+02:00

INCENTIVES 

“Move the mind & stir the passion”

Een incentive of een groepsreis is een uitstekende manier om uw zakenrelaties en werknemers te bedanken voor hun inzet en de binding met uw organisatie te vergroten. Ervaring heeft ons geleerd dat naast het beloningselement, een incentive of groepsreis tevens een uitstekende manier is om de saamhorigheid binnen uw netwerk of team te versterken. Het woord incentive betekent niet voor niets een inspirerende beloning! Het moedigt uw medewerkers en klanten aan om een betere prestatie neer te zetten, waardoor u als opdrachtgever meer omzet kunt genereren.

Uw voordelen

  • Creëren van saamhorigheid binnen uw netwerk en bedrijf

  • Het verhogen van uw omzet

  • Gezonde en positieve werksfeer

  • Uitstekende gelegenheid voor teambuilding

  • Positieve reclame voor u als werkgever

Wat bieden wij?

Door onze wereldwijde vertegenwoordiging kunnen wij de best mogelijke tarieven voor u onderhandelen bij de verschillende leveranciers. Wij werken uitsluitend samen met gewaardeerde en gerenommeerde partners. Dit zijn niet per definitie gevestigde namen, grote ketens of internationale spelers, maar organisaties die onze passie voor reizen en gastvrijheid delen. Partijen die voor u het verschil kunnen maken en uw reis daardoor onvergetelijk.

De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het organiseren van uiteenlopende incentives. Naast jarenlange expertise beschikken wij over een eigen IATA licentie, waardoor wij naast het inhoudelijke programma ook de vliegtickets direct voor u kunnen regelen. Geen omslachtige constructies, maar directe toegang tot de meest actuele tarieven. Een echte one stop shop.

Ook een incentive of groepsreis nodig?

Loopt u rond met het plan een incentive of groepsreis te organiseren, maar heeft u nog geen concreet idee of bestemming? Ook dit is voor ons geen enkel probleem. Wij brengen graag uw wensen in kaart, dragen ideeën aan en organiseren vervolgens uw reis van vertrek tot en met thuiskomst. Geheel naar uw wensen en budget.

Nieuwsgierig geworden?
Wij maken graag jouw reis! 

0528 – 370 056