Zakelijke groepsreizen 2019-07-03T10:50:00+02:00

ZAKELIJKE GROEPSREIZEN

Het zoeken naar de beste schema’s en tarieven en het boeken van vliegtickets kan veel tijd kosten, zeker wanneer het grote groepen betreft. Wij beschikken over een eigen IATA licentie en zetten graag onze jarenlange ervaring met het boeken van groepsreizen in zodat u uw kostbare tijd kunt inzetten voor uw dagelijkse werkzaamheden.

Voordelen groepsvliegtickets:

  • Speciale groepstarieven: Wij kunnen speciale groepstarieven voor u onderhandelen. Deze groepstarieven bieden u niet alleen financieel voordeel, ook de algemene voorwaarden zijn gunstiger.

  • Uitgestelde optietermijn: Indien het exacte reisgezelschap nog niet bekend is, kunnen wij het gewenste aantal stoelen optioneel voor u reserveren. Dit geeft u duidelijkheid over de kosten en biedt tevens flexibiliteit in het bijstellen van het reisgezelschap. Het voordeel van groepstickets is dat airlines vaak een langere optietermijn bieden dan voor individuele tickets.

  • De passagierslijst mag later worden aangeleverd: U heeft meer tijd om de namen van de reizigers aan te leveren, soms wel tot een week voor de vlucht.

  • Tickets mogen later worden afgegeven: In veel gevallen kunnen de tickets kort voor vertrek worden afgegeven. Tevens kunt u vaak tot de betreffende datum de namen van reizigers nog kosteloos wijzigen.

  • Uitgestelde betalingstermijn: Daar waar u op internet uw tickets direct dient te betalen, biedt het boeken van groepsvliegtickets via TripEEE u in de meeste gevallen een uitgestelde betalingsregeling. Sommige low-cost luchtvaartmaatschappijen zijn uitgezonderd.

  • Vertrouwde service door uw vertrouwde team: De projectmanager die bekend is met u en uw reisgezelschap zal direct met u in contact staan. Dit betekent dat er geen tussenkomst is van callcenters en dat er geen lange wachttijden zijn, maar persoonlijke service en het besparen van zowel tijd als geld.

  • Altijd extra service beschikbaar: Wenst u een upgrade naar een comfort stoel of zou u graag van andere aanvullende diensten gebruikmaken? Ook dit regelen wij voor u!

Groepstarieven zijn aan te vragen voor groepen vanaf tien personen. Wenst u liever gebruik te maken van een privévliegtuig? Ook dit is voor ons geen enkel probleem! Wij doen u graag een voorstel voor een chartervlucht.

Bent u voornemens een groepsreis te organiseren en wilt u graag eens sparren over de mogelijkheden? Ons team gaat graag met u in gesprek.

Wij maken uw reis! Bel ons team.

0528 – 370 056