Studiereizen 2019-07-03T10:46:12+02:00

STUDIEREIZEN

Evenementen zijn dé ideale manier om te netwerken, nieuwe producten te presenteren en de band met klanten of medewerkers te versterken. Of u nu op zoek bent naar een evenement voor één dag of voor meerdere dagen, een evenement voor tientallen of voor honderden deelnemers. Alles valt of staat met een strakke planning en goed gedefinieerde doelstelling.

TripEEE heeft ruime ervaring met de organisatie van (internationale) evenementen. Wij ontzorgen u graag, zodat u zich uitsluitend bezig hoeft te houden met de inhoudelijke invulling van het evenement.

Wat bieden wij?

De organisatie van een (internationaal) evenement kan een zeer arbeidsintensief proces zijn. Helemaal wanneer u niet bekend bent met de lokale leveranciers, cultuur en gebruiken in het land waar het evenement plaats zal vinden. Doordat TripEEE onderdeel is van de UNIGLOBE groep hebben wij een wereldwijde dekkingsgraad met lokale expertise, scherpe tariefafspraken en kunnen wij u daardoor op iedere gewenste bestemming de service leveren die u van ons gewend bent.

Wij werken uitsluitend samen met gewaardeerde en gerenommeerde partners. Dit zijn niet per definitie gevestigde namen, grote ketens of internationale spelers, maar organisaties die onze passie voor reizen en gastvrijheid delen. Partijen die voor u het verschil kunnen maken en uw evenement daardoor onvergetelijk.

Stappenplan

Zoals gezegd valt of staat de organisatie van een evenement met een duidelijke planning. Wij verdelen het (voor)traject daarom in fases.

Brainstorm fase:

 • Vaststellen doelstelling, doelgroep & thema (Wat wilt u bereiken en uitstralen)

 • Vaststellen budget, bestemming en wensen

Oriëntatie fase:

 • Zoeken van geschikte locaties en partners

 • Vaststellen locatie, inrichting, producers, vergunningen en veiligheidseisen

 • Inspectiereis naar gewenste locatie

Communicatie fase:

 • Instellen persoonlijke online evenement omgeving

 • Uitnodigen en registreren deelnemers

Voortraject:

 • Maken van reserveringen

 • Coördineren opbouw evenement locatie

Het evenement:

 • Managen evenement

Evaluatie

 • Eindgesprek

Om dit traject voor u als klant minder intensief te maken, hebben wij  een event management tool ontwikkeld waarmee wij het evenement op een inzichtelijke manier kunnen coördineren. Geheel op maat en met de look en feel van uw bedrijf.

Binnenkort ook een evenement op de agenda?

De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in de ondersteuning van uiteenlopende internationale evenementen. Naast jarenlange expertise beschikken wij over een eigen IATA licentie, waardoor wij naast het evenement ook de vliegtickets van uw gasten direct kunnen regelen.

Loopt u rond met het plan een internationale evenement te organiseren, maar heeft u nog geen concreet idee of bestemming? Ook dit is voor ons geen enkel probleem. Wij brengen graag uw wensen in kaart, dragen ideeën aan en organiseren vervolgens uw reis van vertrek tot en met thuiskomst. Geheel naar uw wensen en budget.

Wij maken uw reis! Bel ons team.

0528 – 370 056

ONZE EXPERTISES

Incentives & groepsreizen TripEEE
INCENTIVES & GROEPSREIZEN
Handels- studie- en ondernemersreizen TripEEE
HANDELS- STUDIE- & ONDERNEMERSREIZEN
Meetings en conferenties TripEEE

MEETINGS &
CONFERENTIES

TripEEE Events

INTERNATIONALE
EVENEMENTEN

GROEPSVLIEGTICKETS TripEEE

GROEPSVLIEGTICKETS &
CHARTERVLUCHTEN