Diensten 2018-07-17T21:42:28+02:00

ONZE DIENSTEN

Wij zijn gespecialiseerd in de organisatie en ondersteuning van incentives en groepsreizen. Bij TripEEE werken wij met kleine, persoonlijke teams die uw reis van aanvraag tot facturatie afhandelen. Onze afdeling bestaat uit ervaren professionals, toegewijd om uw reis voorspoedig te laten verlopen.

Door onze wereldwijde vertegenwoordiging kunnen wij de best mogelijke tarieven voor u onderhandelen bij de verschillende leveranciers. Wij werken uitsluitend samen met gewaardeerde en gerenommeerde partners. Dit zijn niet per definitie gevestigde namen, grote ketens of internationale spelers, maar organisaties die onze passie voor reizen en gastvrijheid delen. Partijen die voor u het verschil kunnen maken en uw reis daardoor onvergetelijk.

INCENTIVES & GROEPSREIZEN

Een incentive is een uitstekende manier om uw zakenrelaties en werknemers te bedanken voor hun inzet en de binding met uw organisatie te vergroten.  Ervaring heeft ons geleerd dat naast het beloningselement, een incentive tevens een uitstekende manier is om de saamhorigheid binnen uw netwerk of team te versterken. Het woord incentive betekent niet voor niets een inspirerende beloning! Het moedigt uw medewerkers en klanten aan om een betere prestatie neer te zetten, waardoor u als opdrachtgever meer omzet kunt genereren.

Lees meer
INCENTIVES & GROEPSREIZEN
HANDELS-, STUDIE- & ONDERNEMERSREIZEN

HANDELS-, STUDIE- & ONDERNEMERSREIZEN

Het organiseren van een inhoudelijke handels-, studie- of ondernemersreis vergt veel tijd en energie.  Wij begrijpen daarom als geen ander dat u de logistieke organisatie graag uitbesteedt.

TripEEE heeft ruime ervaring met de logistieke organisatie rondom handels-, studie- en ondernemersreizen.  Wij ontzorgen u graag, zodat u zich uitsluitend bezig hoeft te houden met de inhoudelijke invulling  van de reis, zoals het plannen van bedrijfsbezoeken, sprekers of netwerksessies.

Lees meer

MEETINGS & CONFERENTIES

Wilt u een meeting organiseren met uw klanten? Wij regelen meetings in binnen- en buitenland, voor zowel grote als kleine groepen. Een meeting is een perfecte gelegenheid voor informatieoverdracht en de goede relatie met klanten en/of werknemers te versterken.

Wij kunnen een volledige reis om uw meeting heen regelen, inclusief vervoer, excursies, transfers enzovoort. Ook losse vergaderarrangementen behoren tot ons pakket. Conferenties organiseren wij in alle soorten en maten, bijvoorbeeld wetenschapscongressen, sportbijeenkomsten, medische congressen of agrarische bijeenkomsten.

Lees meer
MEETINGS & CONFERENTIES
TOPSPORTREIZEN

TOPSPORTREIZEN

Voor sporters telt maar één ding: het resultaat van de wedstrijd.
Er moet daarom optimaal kunnen worden toegewerkt naar het piekmoment en een zorgeloze voorbereiding is daarin cruciaal.
Wij ontzorgen je graag; dit is onze topsport.

Lees meer

EVENEMENTEN

Evenementen zijn erg geschikt om te netwerken, de band met klanten en/of medewerkers te versterken of nieuwe producten te presenteren. Wij ontzorgen u graag, ook met betrekking tot de logistieke organisatie rondom uw (meerdaagse) evenementen in binnen- en buitenland.

Lees meer
EVENEMENTEN
GROEPSVLIEGTICKETS

GROEPSVLIEGTICKETS

Het boekingsproces van vliegtickets en het zoeken naar de beste schema’s en tarieven kan veel tijd kosten,  zeker wanneer het grote groepen betreft. Wij beschikken over een eigen IATA licentie en zetten graag onze jarenlange ervaring met het boeken van groepsreizen in zodat u uw kostbare tijd kunt inzetten voor het inhoudelijke programma van de reis.

Lees meer

DUTY OF CARE

Het belang van Duty of Care is in de onrustige wereld van vandaag groter dan ooit, maar het nakomen ervan kan erg complex zijn.

Wij ontzorgen u graag, ook met betrekking tot uw zorgplicht. Door middel van CAP (Crisis Assistance Plus) helpen wij u de veiligheid en gezondheid van uw reizende werknemers te waarborgen, zodat u zich kunt richten op de dagelijkse activiteiten binnen uw organisatie.

Lees meer
DUTY OF CARE
ONLINE EVENT MANAGER

ONLINE EVENT MANAGER

Uit ervaring weten wij dat met name het voortraject van de reis zeer intensief kan zijn. Om dit traject voor u als klant minder intensief te maken, hebben wij een event management tool ontwikkeld waarmee wij uw reis op een inzichtelijke manier kunnen coördineren. Geheel op maat, met de look & feel van uw bedrijf.

Lees meer

Wij maken uw reis! Bel ons team.

0528 – 370 056