Uniglobe Two Travel nieuwe officiële travel partner van Donar

UNIGLOBE Two Travel is met ingang van het nieuwe seizoen de officiële travel partner van Donar. De samenwerking voor de duur van drie seizoenen werd gisteren voorafgaand aan de thuiswedstrijd van de play-offs in MartiniPlaza ondertekend door voorzitter Jannes Stokroos en Edwin Merk, directeur van reisorganisatie UNIGLOBE Two Travel.

Stokroos is zeer verheugd met het partnerschap dat Donar en UNIGLOBE Two Travel aangaan: “Een goede Travel Partner is voor Donar enorm belangrijk. Als club hebben we de ambitie om in 2025 structureel Champions League te spelen. Een ervaren reispartner die ons volledig gaat ontzorgen voor alle reizen de komende jaren is voor ons van cruciaal belang om het team optimaal te laten presteren op het veld. Maar dat niet alleen. De afgelopen jaren is gebleken dat de buitenlandse reis voor de Basketball Business Club leden ook erg populair zijn. Wij hebben er alle vertrouwen in dat onze nieuwe travel partner UNIGLOBE Two Travel aan onze hoge verwachtingen kan voldoen.”

Travel partner
Voor directeur Edwin Merk van UNIGLOBE Two Travel is de samenwerking met Donar een unieke kans. “De afgelopen jaren hebben wij meerdere topsportclubs in Nederland ontzorgd op het gebied van hun reizen naar Europees succes. Dat wij nu ook een rol mogen vervullen in het bewerkstelligen van de Europese ambities van Donar, maakt mij enorm trots. Uiteraard is het ook een zakelijke overweging. De Basketball Business Club is een mooi netwerk en dus een interessante doelgroep om onze dienstverlening uit te breiden. Dankzij onze twintig jaar ervaring in dit vakgebied weet ik zeker dat wij aan de verwachtingen van Donar zullen voldoen.”

Over UNIGLOBE Two Travel:
UNIGLOBE Two Travel maakt deel uit van Uniglobe International, één van de grootste reisfranchise-organisaties ter wereld. Ruim 20 jaar lang verzorgen zij alle aspecten voor een zakenreis, van vlucht tot hotel, van transfer tot visumservice. Vanuit 5 locaties in Nederland (Oud-Beijerland, Sprang-Capelle, Herten, Hoogeveen en Groningen) bedienen zij met name middelgrote bedrijven en organisaties. Naast Corporate Business Travel is UNIGLOBE Two Travel gespecialiseerd in MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Events), op maat gemaakt met veel expertise, passie en creativiteit. Onze persoonlijke benadering en ons uitgebreide internationale netwerk zorgen voor een hoog serviceniveau, zowel voor individuele reizen als voor groepsreizen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dhr. Edwin Merk
edwin.merk@uniglobetwotravel.nl | +31(0)186 62 77 50 of +31(0)6 10 93 69 46
By | 2022-07-25T16:29:47+02:00 12 May, 2021|